Portaal voor klanten & cursisten

opleidingssoftware

Persoonlijke portalen

Werkt samen met andere en geef ze een persoonlijke ingang.

Klantportaal

Geef uw klanten, cursisten en docenten inzicht in hun eigen gegevens. Wanneer ze inloggen in hun persoonlijke portaal kunnen ze zelf hun informatie raadplegen en ook aanpassen. Dit geldt voor zowel het in-company als open-inschrijving aanbod.

Cursistportaal

Voor cursisten is het mogelijk om zelf documenten raadplegen en insturen. Hier is koppeling mogelijk met een e-learning systeem.

Docentportaal

Docenten raadplegen zelf hun cursisten info en voeren de presentie- en competentielijsten zelf in.

 

E-Learning optie

Uw cursisten kunnen direct doorklikken naar uw favoriete e-learning omgeving. Er zijn koppelingen beschikbaar met grote spelers zoals aNewSpring, Moodle en EasyGenerator om uw cursussen en opleiding middels deze platformen aan te bieden.

  

Inschrijven pro

Laat uw klanten zelf hun medewerkers invoeren & inschrijven op open- en/of in-company cursussen Afhankelijk van de persoonlijke wensen van uw klant kan dit zowel een contactpersoon van het hoofdkantoor zijn of van een dochteronderneming.

Verlopen certificaten optie

Laat uw klanten zelf inzicht krijgen in hun (verlopen) certificaten. Afhankelijk van de instellingen kan men zich opnieuw inschrijven voor een herhalingscursus. Geef uw klanten deze vrijheid en bespaar zelf veel werk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Actuele rapportages pro

Uw klanten kunnen direct actuele informatie opvragen over hun cursussen en medewerkers. Rapporten kunnen worden uitgedraaid over bijvoorbeeld de opkomst, annulering en slagingspercentages.

Aanvragen indienen pro

Laat uw klanten aanvragen doen via het systeem, bijvoorbeeld voor maatwerk, in-company, materialen of andere benodigdheden. Zowel u als uw klanten heeft altijd direct een statusoverzicht van openstaande aanvragen.

Online documenten pro

Uw cursisten kunnen altijd hun cursusdocumenten raadplegen voor bijvoorbeeld naslag of voor het maken van huiswerk. Ook is het mogelijk om persoonlijke documenten te uploaden en in te zien.

Online documenten pro

Uw docenten kunnen altijd direct hun cursusdocumenten raadplegen voor bijvoorbeeld lesstof of voorbereiding. Zij kunnen ook eigen documenten, zoals verslagen of declaraties indienen.

 

Online registratie pro

Uw docenten kunnen direct de aanwezigheid en voortgang van hun cursisten bijwerken, denk aan presentielijsten of competentielijsten invoeren. De cursusadministratie bespaart veel tijd.

Vraag nu uw gratis demo aan

Benieuwd naar onze software? Vraag dan geheel vrijblijvend een demonstratie aan. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor het inplannen van een demonstratie.

Demo aanvragen