Koppel aan andere systemen

opleidingssoftware

Koppel uw systemen

Bespaar veel tijd en voorkom fouten door het koppelen van externe pakketten voor CRM, HRM, Boekhouding, Mailings, Documenten, Agenda, LMS, etc. etc.

Er is ook aan ontwikkelaars gedacht, middels een restful API kunnen zij zelf koppelingen bouwen met de gewenste systemen. Hierdoor bundelen we de krachten met externe systemen.

Boekhoud koppeling optie

Koppel eenvoudig met Exact Online, Unit4, Snelstart, etc. en het systeem synchroniseert automatisch uw debiteuren en financiële mutaties. Eventueel worden de betalingen uit het boekhoudprogramma teruggestuurd naar de cursusadministratie.

  

    

Koppeling CRM of HRM optie

Koppel uw CRM systeem (klanten) of uw HRM systeem (medewerkers, afdelingen) direct aan Viper. Hierdoor bent u altijd up-to-date. Afhankelijk van de koppeling kan er ook informatie terug.

Ervaring met o.a. Salesforce, Exact, SAP, Beaufort, ADP, Nmbrs.

 

Nieuwsbrief koppeling optie

Koppel eenvoudig met Mailchimp of andere nieuwsbrief systemen. Zo maakt u gebruik van de kracht van beide systemen; automatisch nieuwe e-mailadressen, bounces, e.d. en aan de opt-in / opt-out regels voldaan.

  

E-Learning koppeling optie

Koppel het cursistenportaal eenvoudig aan uw bestaande e-learning omgeving. Middels SSO hebben de cursisten dan één ingang voor het gehele traject van inschrijving t/m certificaat en opvolging.

Ervaring met o.a. Anewspring, Moodle, Easygenerator.

API voor ontwikkelaars optie

Laat uw ontwikkelaars zelf koppelingen maken via onze restful API. Alle objecten zijn te benaderen.

Speciaal voor Viper365 is er een basis API, zie documentatie.

 

 

Vraag nu uw gratis demo aan

Benieuwd naar onze software? Vraag dan geheel vrijblijvend een demonstratie aan. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor het inplannen van een demonstratie.

Demo aanvragen