Update: Juni 2018

Viper365 opleidingssoftware, release mei 2018

Viper365 opleidingssoftware, release mei

In de Viper365 opleidingssoftware release van mei hebben we verbeteringen doorgevoerd om de gebruiksvriendelijkheid verder te vergroten. De update omvat o.a. verbeteringen:

 • Pagina nummering:
  Viper365 onthoud geen selecties over meerdere pagina’s heen. Vanaf nu kan er per pagina (indien voldoende informatie om te tonen) worden gekozen om de pagina tot maximaal 1000 regels lang te maken;
 • Presentielijst Excel:
  Deze is uitgebreid met een aantal nieuwe mergefields, namelijk: Docent – cursusnaam – cursuscode – startdatum – locatie (zie dit artikel voor meer informatie).
 • Account activatie:
  Dit scherm is opgeschoond en netter ingedeeld;
 • Inlogoverzicht scherm:
  Hier werden inactieve personen getoond, dit is nu opgelost;
 • Actiemodule verbeterd:
  Zie artikel hieronder.

 

Uitgelicht: Actiemodule verbeterd

Om het gebruiksgemak en de efficiëntie verder te vergroten hebben we in de release van mei de actiemodule uitgebreid.

De actiemodule bestaat voornamelijk om (bel)notities vast te leggen en om er opvolging aan te geven. Wanneer er opvolging aan is gegeven houdt Viper365 deze in de gaten. Daardoor is de kans op een vergeten belnotitie of een niet opgevolgd actiepunt nihil. Het is wel van belang om de notitie efficiënt op te volgen, om dubbel werk en tijdverspilling te voorkomen.

De laatste release maakt het mogelijk deze acties te koppelen aan verschillende medewerkers. Zo is eenieder verantwoordelijk voor zijn of haar eigen acties. Niet alleen is de efficiëntie daarmee flink verhoogd, ook is de conversie per medewerker of actie beter inzichtelijk te maken.

 

 

Vraag nu uw gratis demo aan

Benieuwd naar onze software? Vraag dan geheel vrijblijvend een demonstratie aan. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor het inplannen van een demonstratie.

Demo aanvragen